AAA-luottoluokitus MK-Controls Oy:lle

MK-Controls Oy luottoluokitusMK-Controls Oy:lle on myönnetty pohjoismaisen luottoluokittajan Bisnode Oy:n rating-mallin korkeimman kategorian AAA-luottoluokitus vuodelle 2016. Myönnetty korkein luokitus kertoo, että yritys on luotettava ja vastuullinen, kotimainen yritys.

Mutta mitä virkaa AAA-tason luokituksella on?

AAA-toimittajaan on helppo luottaa.

AAA-kumppanin kanssa yhteistyö yleensä toimii, sillä taloudellisesti hyvässä yrityksessä muutkin asiat yleensä hoituvat. Vain hieman alle 4 prosenttia suomalaisista yrityksistä saavuttaa korkeimman kolmen A:n (AAA) luottoluokituksen.

Luottoluokituksia myöntää Soliditet, joka on Pohjoismaiden johtava luottotieto- ja yritysinformaatioalan yritys. AAA-luokitus otettiin käyttöön Suomessa vuonna 1993 ja se on läpi vuosien todistanut kykynsä ennustaa luottoriskejä. Yrityksen luottoluokitusta arvioidaan välillä AAA – C. Esimerkiksi 80–90 prosenttia konkursseista tunnistetaan jo vuotta ennen luottoluokittajan toimesta.

Soliditet luokitus tapahtuu keräämällä ja analysoimalla järjestelmällisesti yrityksen toimintaa, taustaa, taloutta ja maksutapaa koskevaa informaatiota.

Löydät lisätietoa Soliditetin Rating-mallista ja Rating-luokista täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotealueet