MK-Controls Oy:lle AA-luottokelpoisuusluokitus vuodelle 2015

Korkea kotimainen, AA-luottokelpoisuusluokka

MK-Controls Oy on 9.3.2015 saanut Bisnodelta korkean AA-luottokelpoisuusluokituksen vuodelle 2015. AA-luottoluokitukseen yltää vain 17,09 % suomalaisista yrityksistä ja 78,92 % suomalaisista yrityksistä luokitellaan tätä alempiin luottokelpoisuusluokkiin.AA-luottoluokka MK-Controls Oy:lle

Bisnode Finland Oy:n Rating-luottoluokitusjärjestelmä lanseerattiin Suomessa käyttöön jo vuonna 1993. Tämä luotettava rating kerää ja analysoi yritysten toimintaa, taustaa ja taloutta sekä maksutapaa koskevaa informaatiota.

Bisnode Rating-luokituksia on seitsemän tasoa, joista korkeimpia ovat AAA ja AA. Näihin kahteen korkeatasoiseen luokitukseen kuuluu vain noin 20 % suomalaisyrityksistä, joukossaan teollisuustuotteiden maahantuonti,- vienti ja tukkuliiketoimintaa harjoittava MK-Controls Oy.

Päästäkseen edellä mainittuihin korkeampiin luottoluokkiin  on yritykseltämme vaadittu keskimääräistä parempia talouden tunnuslukuja, positiivista vastuuhenkilötaustaa ja maksukäyttäytymistä, sekä ennen kaikkea riittävää toiminnan volyymia.

MK-Controls Oy D&B luottoluokkaKansainvälinen, korkein 1.luottoluokitus

MK-Controls Oy:lle on myönnetty myös korkein 1. luottoluokka tunnetun Dun & Bradstreetin, eli D&B:n toimesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotealueet