Startin solenoidit, Albright International

startin solenoidi

SW80P on suojaustason IP6 startin solenoidi

Valitse startin solenoidiksi aito Albright International tuote. Albright laatuun luottavat lukuisat laadukkaat pienkoneikkojen valmistajat ja esimerkiksi perälaitanostimissa tunnetut HIAB, Zepro, Haldex, Barnes ja vaikkapa vinsseissä tunnettu Warn. Myös tunnetut sähkötrukkivalmistajat kuten Rocla, Mitsubishi ja CAT luottavat Albright laatuun. Samoin perälaitanostimissa Cargotec HIAB ja Sörensen ovat valinneet ensiasennustuotteeksi laadukkaan Albrightin.

Albright starttimoottorin solenoidivalikoima kattaa 80A – 400A kuormat ja kela on ohjattavissa 6V, 12V, 24V, 36V, 48V, 70V, 70/80V, 80V ja 96V tai mitä tahansa tältä väliltä jos teetämme teille mallin omien tarpeidenne mukaan – ilman lisämaksua.

Kysy lisää myynnistämme myynti (*at*) mkc.fi

Mikä on startin solenoidi?

Käynnistysmagneettiventtiili (lyhyemmin käynnistysrele) on osa laitetta / koneikkoa, joka kytkee suuren sähkövirran käynnistimen moottoriin pienen ohjausvirran avulla. Tämä ohjausvirta otetaan yleensä laitteen akulta. Tämä kytkee hetkellisen virran käynnistinmoottorille joka saa moottorin liikkeelle. Startin solenoidia käytetään myös suoraan sähkömoottirien liikuttamiseksi, kuten lavansiirtovaunuisssa ja takalaitanostimissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotealueet