Trukkiliitin eli Trukkipistoke suurille virroille

Kaikki trukkiliitin kokoluokat: 50A, 120A, 160A, 175A ja 350A

Maahantuomme ainoastaan alkuperäisiä, tunnetuimpien merkkien kuten huippulaadukkaat REMA ja Anderson Power Products valmistamat trukkiliittimet. Nimestään huolimatta trukkiliitintä ei käytetä ainoastaan trukeissa, vaan se on todella monikäyttöinen, takuulla varmatoiminen ja kovaa käyttöä kestävä suurten virtojen akkuliitin. SB50, SB120, SB175 -sarjan liittimiä käytetään yleisesti monessa teollisuuden sovelluksissa. Yksinkertaisimmillaan liitintä käytetään esimerkiksi sähkökaaopeissa ja esimerkiksi veneissä  liitin on kasvava tapa liittää- ja ladata akustoja. Liitintä käytetään myös useissa ATV-ajoneuvossa, maastoajoneuvoissa, sekä Golf-autoissa akkujen pikakytkentään ja lataukseen. Usean eri alan harrastajatkin ovat viime vuosina ottaneet tämän liittimen käyttöönsä sen helpon ja takuuvarman rakenteen ansiosta. Lisäksi liitin on hankintahinnaltaan verrattain edullinen.

Värikoodatut akkuliittimet huippumerkeiltä

Maahantuomme huippulaadukkaat, suurten virtojen akkuliittimet, kuten REMA SR, SRE ja SRX -sarjat sekä Anderson Power Products SB, SBE, SBX akkuliittimet.  Yleisimmät akkuliitinmallit esimerkiksi trukkeihin, lavansiirtovaunuihin ja henkilönostimiin ovat Anderson SB50, SB120, SB175 ja SB350 sekä REMAn  vastaavat SR50, SR175, SR350.

Värikoodatut liittimet estävät väärinkytkennät

Maahantuomamme trukkiliittimet ovat värikoodattuja. Väreillä indikoidaan jännitettä. Yksi väri käy vain samanvärisen liittimen kanssa yhteen, joten käyttöympäristöissä joissa on useita latureita, ei ole vaaraa väärinkytkennälle.

Liittimien värikoodit ovat:

  • Keltainen = 12V ( pienlaitteet )
  • Oranssi = 18V
  • Punainen = 24V
  • Harmaa = 36V
  • Sininen = 48V
  • Vihreä = 72V
  • Musta = 80V ( esim. raideliikenne )
  • Ruskea = 96V
  • Violetti = 120V
  • Valkoinen = 144V ( esim. lentokoneet )
Trukkiliittimen puristusliitin, Loose Piece Contact

Trukkiliittimen puristusliitin. “Loose Piece Contact”

Kontaktikoot

AWG 1/0, AWG 2, AWG 4, AWG 6, AWG 8, AWG 10/12

AWG merkintää vastaavia neliömillikoon mittoja löytyy hyvin. AWG 1/0 kanssa käytetään 50mm2 kaapelia ja toisen ääripään, AWG 10/12 kanssa kaapelit 3-5mm2 koossa. Kysy myynnistämme sopivaa kokoa tai valitse taulukosta sopiva tarpeeseesi.

Liittimien kontaktikoot lähtevät 3.3mm2 koosta ja nousevat portaittain aina 70mm2 saakka. Myyntimme auttaa oikean kontaktikoon löytämisessä.

AWG / mm2 konversiotaulukko

Kontaktikoko AWG mm ja mm2 kokotaulukko

Katso AWG lukua vastaava kontaktikoko

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotealueet